Julehilsner fra Mind the Gut projektet!

Til Kulturnatten 2016 på Medicinsk Museion lavede vi i samarbejde med forfatteren Merete Helle Pryds et poetisk spørgeskema, der spurgte til folks forståelser af forholdet mellem følelser, krop, mad og fordøjelse. Vi bad blandt andet vores gæster om at tegne hvor i kroppen de oplever deres følelser. Vi fik i alt 435 besvarelser med mange […]

Til Kulturnatten 2016 på Medicinsk Museion lavede vi i samarbejde med forfatteren Merete Helle Pryds et poetisk spørgeskema, der spurgte til folks forståelser af forholdet mellem følelser, krop, mad og fordøjelse. Vi bad blandt andet vores gæster om at tegne hvor i kroppen de oplever deres følelser. Vi fik i alt 435 besvarelser med mange fine refleksioner over det komplicerede forhold mellem hovedet og maven. Svarene viser, at folk oplever følelser mange forskellige steder i hele kroppen, ikke mindst i deres mave. På julekortet kan du se resultatet.

Vi forsætter vores udforskning af forbindelsen mellem mave og sind i 2017 og glæder os til at byde jer velkomne når den fysiske udstilling åbner til september. I mellemtiden ønsker vi jer en glædelig jul, et godt nytår og mange gode mavefornemmelser!