webressourcer

Kort om feeds

Hvis du følger os gennem et feed og læser dette i en RSS-læser som f.eks. Google Reader, skal du være opmærksom på, at vi har foretaget nogle ændringer. Da vi nu har integreret vore blogs i en helt ny hjemmeside, som dækker alle Medicinsk Museions aktiviteter, findes der nu også et helt nyt feed – […]

Hvis du følger os gennem et feed og læser dette i en RSS-læser som f.eks. Google Reader, skal du være opmærksom på, at vi har foretaget nogle ændringer. Da vi nu har integreret vore blogs i en helt ny hjemmeside, som dækker alle Medicinsk Museions aktiviteter, findes der nu også et helt nyt feed – som du faktisk ser på nu. Måske tænker du “men jeg har da ikke ændret noget?”. Det er fordi vi har omdirigeret de gamle feeds til det nye, og det vil vi fortsat gøre et stykke tid. Men vi anbefaler og opfordrer dig til at opdatere din RSS-læser til at følge det nye feed. Her er adresserne:

Hvis du oplever problemer med feeds, må du gerne lægge en kommentar nedenfor.
(*) Oftest vil indlæg findes enten på dansk eller engelsk, hvorfor du kan gå glip af spændende indlæg, hvis du kun læser de danske indlæg.