Uden emne

Mord på Medicinsk Museion: Third Ear horror-podwalk

Dunkel belysning, Bloody Marys og en dyb stemme der fortalte om mord. I fredags indtog lydmagasinet Third Ear Medicinsk Museion, og omdannede Det Anatomiske Teater og baggården til en scene, hvor et blodigt 1700-talsdrama fandt sted. Ud fra enkelte historiske genstande og endnu mere fri fantasi, flettede folkene fra Third Ear, for ørene af de mange begejstrede […]

1skelethorror børnDunkel belysning, Bloody Marys og en dyb stemme der fortalte om mord. I fredags indtog lydmagasinet Third Ear Medicinsk Museion, og omdannede Det Anatomiske Teater og baggården til en scene, hvor et blodigt 1700-talsdrama fandt sted.

Ud fra enkelte historiske genstande og endnu mere fri fantasi, flettede folkene fra Third Ear, for ørene af de mange begejstrede tilskuere, en makaber historie om intriger og død i Frederiksstaden anno 1785.

1dødens døbefond1lysDer var rigelig med incest, frimurerloger, morderiske kirurger og sindssyge konger til at få stemningen på plads. Måske lidt for meget. Men heldigvis med indlagt verfremdungseffekt når historien hele tiden blev stoppet og kritiseret af forskellige profesionelle fortællere (forfatteren, filminstruktøren og dramatikeren), der lige ville prøve om en lesbisk heltinde eller et mystisk indvigelsesritual ikke ville gøre historien helt perfekt.

Aftenen blev rundet af med nattevandring til dødens døbefont bag det gule hus i baggården, efterfulgt af drinks og dyster prædikantblues med Reverend Shine Snake Oil Co.

1eye