Uncategorized

#museumstv: Symposium om web-tv og museer i morgen

I morgen, fredag, skal jeg til symposium om web-tv/online video i kultur- og museumsformidling. Vi skal blandt andet inspireres af garvede web-videofolk folk fra Tate og MoMA, samt online-videomagasinet cranetv. Desuden vil vi blive præsenteret for nogle danske eksempler på brug af web-tv (dog udenfor en museumskontekst). Program og deltagerliste findes her. Symposiet er arrangeret af Statens Museum for […]

I morgen, fredag, skal jeg til symposium om web-tv/online video i kultur- og museumsformidling. Vi skal blandt andet inspireres af garvede web-videofolk folk fra Tate og MoMA, samt online-videomagasinet cranetv. Desuden vil vi blive præsenteret for nogle danske eksempler på brug af web-tv (dog udenfor en museumskontekst). Program og deltagerliste findes her.
Symposiet er arrangeret af Statens Museum for Kunst og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og Peter, som jeg var oppe at besøge for en måneds tid siden, har lovet, at der vil blive tweetet via #museumstv. Så følg med på fredag fra 10-15.30.