Uden emne

Nu som Go-Card

Jeg er, som rigtig mange andre i mit segment (Caffe Latte drikende kvinde, mellem 20-40 år og bosat i hovedstadsområdet), enormt glad for Go-Cards. Der er ikke en fødselsdagsgave, der ikke har et Go-Card klistret på sig. Medicinsk Museion har aldrig før forsøgt sig med Go-Card formen før, men i forbindelse med vores nye særudstilling Design4science […]

Jeg er, som rigtig mange andre i mit segment (Caffe Latte drikende kvinde, mellem 20-40 år og bosat i hovedstadsområdet), enormt glad for Go-Cards. Der er ikke en fødselsdagsgave, der ikke har et Go-Card klistret på sig.
Medicinsk Museion har aldrig før forsøgt sig med Go-Card formen før, men i forbindelse med vores nye særudstilling Design4science tænkte vi at kaste os ud i denne form for markedsføring.
Jeg vil nu påtage mig, det hårde hverv, at besøge et stort udpluk af disse cafeer og se hvordan vores fine postkort gør sig ud. Det skal dog måske nævnes, i disse tider, at det ikke bliver på skatteydernes regning!
Jeg må hellere pointere, at vores kort ikke er den tatoverede babe øverst til højre, selvom det ville passe glimrende til vores kropslige museum, men derimod det lysende postkort centralt placeret med skriften: “What is now proven was once imagined”.