Nye ansatte

Nye (og knapt så nye) ansigter II

Som lovet i går fortsætter vi nu præsentationen af “nye” ansatte i Science Communication-regi. Jeg bad Adam præsentere sig selv og det har han så gjort her: Jeg startede 1. november 2010 som adjunkt i Science Communication. Mit arbejde består hovedsageligt af to ting – jeg laver udstillinger og så forsker jeg i eksperimentiel science […]

Som lovet i går fortsætter vi nu præsentationen af “nye” ansatte i Science Communication-regi. Jeg bad Adam præsentere sig selv og det har han så gjort her:

Jeg startede 1. november 2010 som adjunkt i Science Communication. Mit arbejde består hovedsageligt af to ting – jeg laver udstillinger og så forsker jeg i eksperimentiel science communication. Jeg er særligt optaget af materialitet og genstande og deres betydninger i kontekst af videnskabsformidling, og arbejder med det både i praksis i udstillinger og fra et filosofisk perspektiv. Jeg har været på museet i mange år, efterhånden. Jeg er uddannet på RUC i filosofi og historie, og så startede jeg med at skrive min Ph.D. herinde i 2001 lige efter jeg var blevet færdig med mit speciale, og har været her lige siden i forskellige ansættelser.

Vi holder en forlænget bededagspause i præsentationsrunden, men vender stærkt tilbage på mandag med ph.d. studerende Anette Stenslund.