Nye ansatte

Nye (og knapt så nye) ansigter I

Museionfamilien bliver større og større, og i al begejstring glemmer vi nogle gange at stoppe op og fortælle om familieforøgelserne! Det vil jeg råde bod på i en lille serie af indlæg over de næste par dage. Jeg er jo selv en af de nyeste på Bredgade og er ansat per 1. marts 2011 i […]

Museionfamilien bliver større og større, og i al begejstring glemmer vi nogle gange at stoppe op og fortælle om familieforøgelserne! Det vil jeg råde bod på i en lille serie af indlæg over de næste par dage. Jeg er jo selv en af de nyeste på Bredgade og er ansat per 1. marts 2011 i kraft af en bevilling fra NNF Center for Basic Metabolic Research og satsningen inden for Science Communication. Og netop forskningskommunikation bliver mit område på Museion. Jeg skal især arbejde med formidling af biomedicinsk forskning på nettet og især de sociale medier (Facebook, Twitter, etc.). Men først og fremmest skal jeg facilitere udviklingen af en ny, sej webplatform, der formår at gøre alt det en hjemmeside skal kunne, men samtidigt også integrerer vore blogs og andre medier, vi forsøger at bruge til at engagere befolkningen igennem. Det er en stor opgave, og der er mange udfordringer!

Jeg er uddannet inden for molekylær biomedicin (cand.scient.), og jeg har i de seneste år arbejdet med såkaldte lysindeacetylasehæmmere og deres potentiale i behandlingen af type 1 diabetes.  Jeg har desuden en fortid i internetbranchen, hvor jeg har oplevet (og overlevet) “internetboblen” og arbejdet med alt fra domæneregistrering til netværksdesign. Jeg har desuden i forbindelse med frivilligt foreningsarbejde eksperimenteret en del med kommunikation gennem sociale medier. Så min baggrund er broget – men passer ret godt til mine arbejdsopgaver 🙂
I morgen præsenterer vi endnu et “nyt” Science Communication-ansigt – nemlig Adam Bencard.