Uden emne

Picture A Museum

Torsdag den 17. marts var en speciel dag i museumsverden. Det var nemlig Picture A Museum-dag. Idéen bag dette koncept er simpelt: få alle på museet – gæster som ansatte – til at dokumentere deres dag gennem fotografier. Vi på Medicinsk Museion deltog naturligvis også i denne særlige event! Vi startede dagen med fastelavnsboller og kaffe […]

Torsdag den 17. marts var en speciel dag i museumsverden. Det var nemlig Picture A Museum-dag. Idéen bag dette koncept er simpelt: få alle på museet – gæster som ansatte – til at dokumentere deres dag gennem fotografier. Vi på Medicinsk Museion deltog naturligvis også i denne særlige event!
Vi startede dagen med fastelavnsboller og kaffe i køkkenet, og gav os derefter i kast med at finde på idéer til nogle sjove temaer til billedserier. For at alle kunne deltage og så man ikke skulle bruge alt for lang tid på det, var vi blevet enige om, at hver især kun skulle bruge en halv time af deres dag. På den måde kunne vi dække hele dagen. Og så var det ellers i gang!
Der var masser af gode idéer at kaste sige over, og i løbet af dagen fik vi taget billeder over en masser forskellige temaer, bl.a. Workplaces, Normality, Emotions, Reflections og Creative Lunch. Der blev virkelig lagt kreative kræfter i og slutresultatet var intet mindre end imponerende!
Ved dagens ende havde vi taget og uploadet over 200 fantastiske billeder. Det bragte os faktisk internationalt set op på en fjerdeplads over de mest produktive museer til denne event! Og hvis alle havde overholdt “reglerne” og kun uploadet billeder taget på selve dagen, så havde vi nok ligget endnu højere 😉
Thomas skriver også om denne event på vores engelske blog.
[flickr]set:72157626284530510(thumbnail, 6)[/flickr]