No subject

Sociale medier og folkesundhedsvidenskabelig forskningskommunikation 2.0

Vores egen Nina Bjerglund Andersen skal tale om sociale medier og folkesundhedsvidenskabelig forskningskommunikation i forbindelse med årsmødet i Foreningen for Kandidater i Folkesundhedsvidenskab (FKFSV): The Lancet er på Twitter, CDC [Center for Disease Control] i USA kører en aktiv Facebook-side og BMJ [British Medical Journal] har mere end 15 blogs kørerende parallelt til deres tidsskrift. Sociale […]

Vores egen Nina Bjerglund Andersen skal tale om sociale medier og folkesundhedsvidenskabelig forskningskommunikation i forbindelse med årsmødet i Foreningen for Kandidater i Folkesundhedsvidenskab (FKFSV):

The Lancet er på Twitter, CDC [Center for Disease Control] i USA kører en aktiv Facebook-side og BMJ [British Medical Journal] har mere end 15 blogs kørerende parallelt til deres tidsskrift. Sociale medier stormer frem inden for forskningskommunikation. Med sin interaktive præmis åbner de op for helt nye muligheder for at kommunikere forskning og generelle folkesundhedsbudskaber – og for at forske. Folkesundhedsvidenskaben har allerede vist sig at kunne drage særligt fordel af, at kommunikation nu har fået en ny platform at lege på.

Årsmødet finder sted på Medicinsk Museion, mandag den 14. maj 2012, kl. 16.00-21.00. Det begynder med en omvisning i Medicinsk Museions udstillinger, efterfulgt af Ninas foredrag, som begynder 17.30 (og som efterfølges af generalforsamling).
Ikke-medlemmer i FKFSV er meget velkommen til at lytte med på Ninas foredrag, hvis man tilmelder sig på gf@fkfsv.dk med angivelse af at man kun deltager under oplægget.
Hvis du ikke kan komme, kan du følge oplægget online på www.fkfsv.dk/live, ca kl. 17.30 – 18.30. Se mere her: http://www.fkfsv.dk/arrangementer/56.