Uden emne

Torturkammer. Ikke egnet for kørestolsbrugere.

Selvom den medicinske relevans måske er til at overse, vil jeg tillade mig at gøre ublu reklame for en gratis udstilling som i øjeblikket kan ses på Nytorv. Sjældent, for ikke at sige, aldrig, har jeg oplevet en udstilling, hvor de besøgende gik leende rundt blandt genstandene. Men, med skilte som dette: The Optimist Club of […]

En personlig favorit
En personlig favorit

Selvom den medicinske relevans måske er til at overse, vil jeg tillade mig at gøre ublu reklame for en gratis udstilling som i øjeblikket kan ses på Nytorv.
Sjældent, for ikke at sige, aldrig, har jeg oplevet en udstilling, hvor de besøgende gik leende rundt blandt genstandene. Men, med skilte som dette: The Optimist Club of Cape Fear, er det ikke så underligt. Nytorv prydes i øjeblikke af en skov på 100 skilte fra hele verden. Hvad her de til fælles? De er i bedste fald misvisende – i værste fald mere eller mindre farlige. Læs mere her.