Udstillinger

Udstillingsåbning: 9 læger 9 liv

På mandag d.27. august åbner udstillingen …også en slags mennesker: 9 læger 9 liv kl.13 i indgangshallen på Panum, hvor den skal stå indtil næste sommer. Her på museet er Gert og Nanna og jeg ved at lægge sidste hånd på overdimensionerede manilla-mærker med udstillingstekster og plexiglasplader med fotografiske collager. Hvis du er nysgerrig efter […]

På mandag d.27. august åbner udstillingen …også en slags mennesker: 9 læger 9 liv kl.13 i indgangshallen på Panum, hvor den skal stå indtil næste sommer. Her på museet er Gert og Nanna og jeg ved at lægge sidste hånd på overdimensionerede manilla-mærker med udstillingstekster og plexiglasplader med fotografiske collager. Hvis du er nysgerrig efter billeder, så tweeter Nanna jævnligt om arbejdet.

Udover den fysiske udstilling, som langsomt er ved at tage form, så har Daniel hjulpet mig med at lave en online udstilling. Som udgangspunkt skulle den kunne fire ting: 1. informere om tankerne og folkene bag udstillingen, 2. give en introduktion til de portrætterede læger, 3. vise processen fra ide til færdig udstilling og 4. give de besøgende mulighed for selv at tilføje en læge til de 9 vi havde udvalgt.
Hjemmesiden kan ses her, og processen med opbygning af udstillingen kan følges via facebook her. Hvis du kommer i tanke om en læge, som du gerne vil dele med verden (din egen læge, dig selv, en historisk læge eller en fra tv) så upload et billede og en lille tekst via instagram og brug hashtag #9laeger9liv så kommer billedet automatisk op på hjemmesiden og facebook.