No subject

Vi har mistet vores publikumsmedarbejder, Anni Harris

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at vores publikumsmedarbejder gennem godt fire år, Anni Harris, er afgået ved døden, 65 år gammel. Anni kom til Medicinsk Museion i efteråret 2009, hvor hun blev udvalgt i et felt af over 300 ansøgere. Vi fornemmede et menneske, der kunne være såvel struktureret […]

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at vores publikumsmedarbejder gennem godt fire år, Anni Harris, er afgået ved døden, 65 år gammel.
Anni kom til Medicinsk Museion i efteråret 2009, hvor hun blev udvalgt i et felt af over 300 ansøgere. Vi fornemmede et menneske, der kunne være såvel struktureret som imødekommende og serviceminded – egenskaber, der er helt essentielle i jobbet som museets ansigt og stemme udadtil.
At det var det helt rigtige valg fik både vi og museets mange besøgende meget hurtigt at mærke. Det var Anni, der tog museets telefon og stod for bookning af omvisninger og andre arrangementer i vores lokaler, og det var Anni der havde den daglige kontakt til vores korps af studentermedhjælpere.
Ingen der var i kontakt med Anni, var i tvivl om hendes engagement og store omsorg for alles ve og vel og hendes store interesse for de faglige aktiviteter. Selvom Anni fik konstateret en alvorlig sygdom for knapt to år siden, mistede hun aldrig humøret. Hun insisterede på at arbejde gennem hele sygdomsforløbet, og hun passede sine opgaver til det allersidste.
Vi vil især huske Anni for hendes lyse tilgang til verden og hendes smilende og imødekommende væsen.
Begravelsen har fundet sted i stilhed.
Personalet på Medicinsk Museion