Uden emne

Vinterferie for børn! Vinterferie for voksne!

Medicinsk Museion har udvidede åbningstider fra søndag den 8. februar til søndag den 22. februar, altså både for dem, der har ferie i uge 7 og i uge 8. Vi har nemlig åbent hver dag fra 11-17. Og vi har lidt forskelligt at byde på. Vi lægger ud med børnene. Medicinsk Museion inviterer igen i […]

Medicinsk Museion har udvidede åbningstider fra søndag den 8. februar til søndag den 22. februar, altså både for dem, der har ferie i uge 7 og i uge 8. Vi har nemlig åbent hver dag fra 11-17. Og vi har lidt forskelligt at byde på.
Billede fra børneomvisning

Vi lægger ud med børnene. Medicinsk Museion inviterer igen i år alle poderne til børneomvisning hver dag kl. 11. Se på knogler og skeletter, og hør på historiene om dem 
og sygdom og sundhed. Hvad gjorde man ved et brækket ben før i tiden, hvordan føles et kranie –  man kan også se, hvordan der så ud hos tandlægen og på apoteket. Vær opmærksom på, at omvisningerne ikke er for sarte sjæle. Vi anbefaler børneomvisningen før børn mellem ca 7-12 år.
Se mere om priser og åbningstider her.
 
 Så er vi nået til de voksne. De har ligesom børnene mulighed for at få en omvisning i vores permanente udstillinger om medicinens historie. Der er omvisninger hver dag kl. 13.30, 14.30 og 15.30  fra den 8.-22. februar.
Derudover har vi vores fine særudstilling Design4Science, hvor forholdet mellem videnskab og design bliver udforsket. Læs mere om udstillingen her.
Nu skulle der ikke være mange undskyldninger for ikke at lægge vejen forbi, det gamle kongelige kirurigske akademi, nu Medicinsk Museion, i denne vinterferie. Hvor mottoet lyder: Hvem gider at stå på ski, når man kan gå på museum!