(udsolgt) Workshop med Følsomt Broderi

25. september, 2024, 19:00

Denne aften udforsker vi alle de menneskelige følelser i selskab med Kris Jensen fra Følsomt Broderi.

Find billetter

Workshop med Følsomt Broderi

Om krop og følelser

Har du nogensinde haft en sorgfuld knude i maven? Har du følt sommerfugle flakse omkring? Eller får du røde kinder, når vreden bruser? Denne aften udforsker vi alle de menneskelige følelser i selskab med Kris Jensen fra Følsomt Broderi.

Gennem historien har vi mennesker prøvet at forstå og udtrykke vores følelser. Videnskaben har forsøgt at forstå følelsernes udtryk, mening og sammenhæng med kroppen. Men hvad er følelser egentlig? Og hvorfor er de så svingende og komplicerede? Det undersøger vi denne aften, hvor vi kommer i kontakt med vores egne følelser og deres kropslige forbindelser. Sammen med Kris skal vi brodere tekster om forholdet mellem vores krop og følelser – og hvem ved, måske får vi en ny forståelse af, hvad det vil sige at være et følsomt menneske.

Aftenen starter med en inspirerende talk med museets forsker Adam Bencard, der fortæller om menneskets forhold til følelser gennem historien. Herefter guider Kris i frihåndsbroderi med fokus på bogstaver og tekst. Når alle er godt i gang med broderiet, vil Kris fortælle om sit følsomme broderi og læse op af tekster om krop og følelser – både fra museets arkiv og den store verdenslitteratur.

Aftenen er både for dig, der aldrig har broderet før, og for dig, der kan det i forvejen, men synes det er hyggeligt at brodere med andre. Vi skaber en nærværende og lærerig aften med fællesskab om broderiet.

Billetprisen er inklusiv

  • 2½ timers workshop
  • Broderimaterialer som du kan tage med hjem (nål, tråd og stof)
  • Et glas vin/sodavand og snacks
  • En hyggelig aften med andre, hvor der både er plads til snak og ro til fordybelse

Om Følsomt Broderi
Kris Jensen broderer under navnet Følsomt Broderi. På Instagram skaber han en stoflig dagbog om håb, usikkerheder og transformationer. Broderiet er aldrig efter skabelon, men altid direkte fra hjertet. Kris holder løbende workshops med fokus på fællesskab og fordybelse.

Om arrangementet
I efteråret sætter Medicinsk Museion fokus på håndarbejde og dets positive indflydelse på mental sundhed og trivsel. Gennem spændende arrangementer om krop og sind, udforsker vi håndarbejdet og dets bidrag til menneskets sundhed og velvære.