Omvisninger for ungdomsuddannelserne

Kig ind i kroppen, kom tæt på levende bakterier og hør om historiens vigtigste lægevidenskabelige opdagelser og teknologiske opfindelser.

Medicinsk Museion tilbyder skoleomvisninger om medicinens kultur og historie. Med udgangspunkt i auditoriet, hvor fortidens kirurger har fået deres uddannelse, kommer eleverne rundt i udstillinger om sygdom og sundhed før og nu.


Om omvisningen

DEN KLASSISKE omvisning fokuserer på kropsopfattelser og sygdomsforståelser fra antikken til genetikken, fra kropsvæsker til kemiske reaktioner.

Praktisk information

En skoleomvisning varer 45 min. og entré og omvisning er inkluderet i prisen. Man kan besøge museet i en skolegruppe af max. 30 deltagere. Det er muligt at booke to omvisninger på samme tidspunkt, med hver sin omviser, hvis gruppen er på mere end 30 personer.

Pris for skolebesøg

En skoleomvisning for max. 30 personer koster 750kr.

Tidspunkter

Der kan bookes skoleomvisninger tirsdag-fredag kl. 10.15, 11.30 og 14.45.

Sådan booker du en skoleomvisning

Skoleomvisninger kan bookes her på siden i ovenstående skema. Før du kan afslutte din booking skal du oprette dig som bruger. På den måde kan du senere ændre din booking.

Sådan ændrer du din booking

Når du bestiller en skoleomvisning, opretter du dig samtidig som bruger i vores billetsystem. Du får tilsendt loginoplysninger per mail. Du kan logge ind her og ændre din booking.

Fotos: Simon Skipper

Adresse

Bredgade 62, 1260 København K

Postadresse:
Fredericiagade 18, 1310 København K
Telefon: 35 32 38 00 (man-fre kl. 10-14)

E-mail: museion@sund.ku.dk

Åbningstider

Tirsdag - fredag kl. 10  16
Weekender: 12 – 16
Mandag lukket
Klik her for mere info om åbningstider og priser

Følg os

Nyhedsbrev