Studerende søges til omviserkorps på Medicinsk Museion

Studerende søges

Medicinsk Museion søger tre studentermedhjælpere (HK) til at indgå i vores dygtige korps af omvisere i museets udstillinger. Jobbet er alsidigt og udfordrende. Du skal overvejende være omviser i vores udstillinger og dermed en central del af museets ansigt udadtil.

Museets omvisere bidrager til den daglige drift af museet som udover omvisninger også indebærer afvikling af arrangementer. Vi lægger vægt på, at formidlingen er engagerende og personlig, og derfor bidrager omviserne aktivt til at udvikle indhold til deres egne omvisninger.

Jobbet kræver interesse og flair for mundtlig formidling på alle niveauer og på både dansk og engelsk, samt en lyst til at yde god service over for museets mange besøgende.

Vi forestiller os, at du:

  • Er i gang med en mellemlang eller videregående uddannelse, se nedenfor.
  • Gerne har interesse for museumsformidling inden for sundhed, sygdom, forebyggelse og behandling i et kulturelt, teknologisk og historisk perspektiv.
  • Har lyst til at tage del i arbejdet på et museum, hvor der bliver lagt vægt på både forskning og formidling.
  • Har gode mundtlige engelskkundskaber.
  • Er serviceminded, mødestabil og fleksibel.

Arbejdstiden er varierende og falder både som faste og ad hoc aftalte vagter, der kan ligge både i dag- og aftentimer, hverdag og weekend.

Da arbejdet som omviser kræver en vis oplæring, skal du kunne arbejde hos os i mindst ét år og meget gerne længere.

Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er ca. 4-8 timer/uge med start medio juli.

Aflønning i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK § 35 for aktive studerende, der dokumenterer at være indskrevet ved en højere læreanstalt eller ved en mellemlang videregående uddannelse (MVU) på en professionshøjskole eller tilsvarende institution. Timelønnen udgør 126,10-132,17 kr. (eksl. pension) afhængigt af din anciennitet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til museumsinspektør Malthe Kouassi Bjerregaard på mail malthebj@sund.ku.dk.

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning senest den 9. maj 2023.

Du finder et link til den elektroniske ansøgning her: Folkesundhedsvidenskab (ku.dk).

Om os
Medicinsk Museion er et museum og en forskningsenhed under Institut for Folkesundhedsvidenskab samt en del af Center for Basic Metabolic Research (CBMR), begge under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Vores fagområde er studier af sundhed og sygdom, fødsel og død i et kulturelt og historisk perspektiv. Vi har fire funktioner; forskning, undervisning, samlinger og udstillinger.