Uden emne

74 minutes of powerful silence

Jeg tror, at nogle former for alternativ medicin giver rigtig god mening. Nu er jeg ikke læge, men jeg kan sagtens forestille mig, at der er tilfælde, hvor alternativ behandling faktisk kan hjælpe nogle mennesker. Der er dog også tilfælde, hvor jeg står fuldstændig af – og jeg bliver ikke den første der køber en lydløs CD. […]


Jeg tror, at nogle former for alternativ medicin giver rigtig god mening. Nu er jeg ikke læge, men jeg kan sagtens forestille mig, at der er tilfælde, hvor alternativ behandling faktisk kan hjælpe nogle mennesker.
Der er dog også tilfælde, hvor jeg står fuldstændig af – og jeg bliver ikke den første der køber en lydløs CD.
(Kort beskrevet af Information i forbindelse med en konference på Panum sidste år.)

Et stk. lydløs CD
Et stk. lydløs CD

Det kan godt være at CD’en “Helps create good Feng Shui” som det hedder på produktets hjemmeside, men jeg stiller mig temmelig skeptisk.
Til gengæld må jeg indrømme, at det er et fint feature, at man kan downloade en mp3 fil inden man køber CD’en – for lige at prøve den, inden man bruger sine surt sammensparede penge.
Jeg kan afsløre, at man ikke kan høre noget.