webressourcer

Ansigtsløft til hjemmesiden

Det er nu over halvandet år siden, at vi lancerede vores nye hjemmeside. Med andre ord kan man vel dårligt stadig kalde den ny. Men alligevel føles den stadig hele tiden lidt ny, fordi vi bliver ved med at arbejde videre på den. Indholdet på forsiden er jo præget af hvad der sker på museet, […]

Det er nu over halvandet år siden, at vi lancerede vores nye hjemmeside. Med andre ord kan man vel dårligt stadig kalde den ny. Men alligevel føles den stadig hele tiden lidt ny, fordi vi bliver ved med at arbejde videre på den. Indholdet på forsiden er jo præget af hvad der sker på museet, og hvad vi som musesionister bedriver tiden med. Men nu er det alligevel tid til at overveje en – skal vi kalde det – mindre ansigtsløftning?
Nogle af vores overvejelser:

  • Gøre navigationsmenuen flydende/flyvende så den altid er tilstede i toppen af skærmen, uanset hvor man befinder på en side.
  • Gøre logobanneret mindre (dominerende)
  • Gøre featurebanneret mindre bredt, således sidebar’en kan rykkes op ved siden af
  • Droppe WPML String Translation-plugin (bruges til at oversætte tema- og plugintekster fra engelsk til dansk)

[flickr id=”9094072186″ thumbnail=”small_320″ overlay=”true” size=”large” group=”” align=”center”]
Herudover kunne jeg godt tænke mig at høre, hvad du evt. har af forslag til, hvordan man kunne gøre siden bedre, hurtigere, mere lækker, interessant, osv. Intet er helligt og alt kan lade sig gøre (næsten da). Bare læg en kommentar herunder eller skriv en mail til mig (dnoes (at) sund.ku.dk).