Uden emne

CPR-nummerets historie

For et stykke tid siden afholdt Medicinsk Museion og Dansk Datahistorisk Forening et debatarrangement om CPR-nummerets historie (se mere her). I forbindelse med debatten blev undertegnede interviewet til programmet Alle tiders historie (P1). For eventuelt interesserede kan programmet høres her. Det kan også anbefales at høre historien om kommunerne fortalt af Departementschef i undervisningsministeriet Niels Preisler, […]

For et stykke tid siden afholdt Medicinsk Museion og Dansk Datahistorisk Forening et debatarrangement om CPR-nummerets historie (se mere her).
I forbindelse med debatten blev undertegnede interviewet til programmet Alle tiders historie (P1). For eventuelt interesserede kan programmet høres her. Det kan også anbefales at høre historien om kommunerne fortalt af Departementschef i undervisningsministeriet Niels Preisler, men hvis man har lyst til at hoppe direkte til historie om CPR-nummeret kan man hoppe ca. 22 minutter ind i udsendelsen.
Vi er i øjeblikket i gang med at forberede en debat i samme stil, men denne gang med temaet Overvågning og monitorering. Så snart detaljerne er ved at være på plads, vil vi naturligvis komme med mere information.