Uden emne

Design4Science åbningsfest på Medicinsk Museion

  Tirsdag eftermiddag (20. januar) kom så endelig tidspunktet, som vi har arbejdet mod: Udstillingen Design4Science blev officielt åbnet med en lille seance i auditoriet og en efterfølgende reception. Vi havde inviteret vidt og bredt, for udstillingen burde gerne interessere mange forskellige. Men det er altid med værtindenerver på, at man byder ind til sådan […]

Museumschef, professor Thomas Söderqvist byder velkommen og holder den indledende tale.

 
Tirsdag eftermiddag (20. januar) kom så endelig tidspunktet, som vi har arbejdet mod: Udstillingen Design4Science blev officielt åbnet med en lille seance i auditoriet og en efterfølgende reception. Vi havde inviteret vidt og bredt, for udstillingen burde gerne interessere mange forskellige. Men det er altid med værtindenerver på, at man byder ind til sådan en fest. Kommer der nu nogen? Har vi købt nok ind? Har vi købt for meget? Er talerne nu gode? Kan gæsterne li vores udstilling? Heldigvis gik det rigtig godt. Publikumstælleren stod på 101, da vi lukkede dørene, og det må siges at være over al forventning. Og publikum afspejlede flot det brede felt, vi synes udstillingen henvender sig til.
Som talere havde vi, foruden huset egen udstillingsleder Camilla Mordhorst og udstillingens kurator Shirley Wheeler, indbudt en repræsentant fra den molekylærbiologiske verden og en fra designverden.

Medicinsk Museions
udstillingsleder
Camilla Mordhorst
Design4Sciences kurator
Shirley Wheeler
Centerdirektør på DTU
Søren Brunark
Rektor for
Danmarks Designskole
Peter Bysted
 

Efter talerne klippede Peter Bysted symbolsk en usynlig snor over og dermed var udstillingen erklæret åben.