Uden emne

Design4Science feedback

Vores nye udstilling bevæger sig i feltet mellem kunst, design, historie og molekylærbiologisk videnskab. Hvordan fungerer det? Er emnet umuligt at gå til? Kan man følge med i udstillingens grundlæggende pointer? Får man fat i historien? Der er ikke noget, som at få feedback på en udstilling. Skriv din mening her på bloggen om udstillingen. […]

Vores nye udstilling bevæger sig i feltet mellem kunst, design, historie og molekylærbiologisk videnskab. Hvordan fungerer det? Er emnet umuligt at gå til? Kan man følge med i udstillingens grundlæggende pointer? Får man fat i historien?
Der er ikke noget, som at få feedback på en udstilling. Skriv din mening her på bloggen om udstillingen. Måske kan vi lære noget til næste gang.
Nu er jeg selvfølgelig ikke selv den bedste kritiker, fordi jeg kender udstillingen ‘indefra’ og har været med under opstillingen. Men her er alligevel min spontane reaktion, som jeg skrev til kollegaerne dagen efter åbningen: “Som det med al tydelighed fremgik af flere af talerne i går, og af mange af de tilbagemeldinger jeg fik, efter at folk havde været nede og se udstillingen, er den molekylærbiologiske verden meget svær at forstå for de fleste. Bortset fra en æstetisk nydelse, havde flere af dem jeg talte med, svært ved at få greb om udstillingens tematiske opbygning og budskab, selv om vi jo synes, at den egentlig er ret simpel. Det fik mig til at tænke på, at man dårligt kan gøre det simpelt nok, når man arbejder med genstande og billeder, som er fremmede for de fleste og de derfor ikke får associationer ud fra.” Spørgsmålet er selvfølgelig om Design4Science er ‘simpel nok’?