Uden emne

Efter besøget hos de kongelige..

Kvarteret omkring Medicinsk Museion er påfaldende mere befolket for tiden. Hver formiddag inden kl. 11 kan man se en lang kø af menneske stillet op i Amaliegade, og årsagen er naturligvis fremvisningen af kronprinsparrets nyistandsatte bolig: Frederik VIIs palæ på Amalienborg. I den forbindelse vil jeg komme med et lille forslag. Har man efter endt […]

Kvarteret omkring Medicinsk Museion er påfaldende mere befolket for tiden. Hver formiddag inden kl. 11 kan man se en lang kø af menneske stillet op i Amaliegade, og årsagen er naturligvis fremvisningen af kronprinsparrets nyistandsatte bolig: Frederik VIIs palæ på Amalienborg.
I den forbindelse vil jeg komme med et lille forslag. Har man efter endt besøg i palæet ikke fået nok af det kongelige, kunne man jo kigge forbi os her på Medicinsk Museion i Bredgade. Vi har netop åbnet den lille udstilling 6 ting og sager, og blandt de udstillede genstand er intet mindre end et medicinhistoriske klenodie med kongeligt præg: Kejserinde Dagmars rejseapotek.
Medicinsk Museion har åbent onsdag, torsdag, fredag og søndag kl. 13-17, og særudstillingen kan ses i hele åbningstiden. Det er muligt at købe en særbillet til 20 kr. udelukkende til særudstillingen 6 ting og sager, mens et fuld besøg på museet, inklusiv omvisning i de permanente udstillinger koster 50 kr.
færdig og åbning 014færdig og åbning 020færdig og åbning 021