Uden emne

Endo-Ecto – a live journey through the body

Så er vores bidrag til årets Golden Days festival overstået og velafviklet. På billedet her ses – liggende – den britiske kunstner Phillip Warnell, og rundt på gulvet fra venstre, gastro-enterolog Simon Anderson, Søren Bak-Jensen, Adam Bencard, Pernille Leth-Espensen og Jan-Eric Olsén. På skærmen bag panelet ses en livetransmission fra Phillip Warnells mavesæk. Han ligger […]

lc3b8rdag-aften-023Så er vores bidrag til årets Golden Days festival overstået og velafviklet. På billedet her ses – liggende – den britiske kunstner Phillip Warnell, og rundt på gulvet fra venstre, gastro-enterolog Simon Anderson, Søren Bak-Jensen, Adam Bencard, Pernille Leth-Espensen og Jan-Eric Olsén. På skærmen bag panelet ses en livetransmission fra Phillip Warnells mavesæk. Han ligger på gulvet for at forsøge at få kameraet til at bevæge sig videre gennem tarmene, men vi nåede desværre ikke i løbet af det knapt 2 timer at komme længere. Det var tilgengæld et ganske fascinerende kig ind i kroppen, som publikum blev vidne til.
Der kommer mere om og fra eventen i den kommende tid, men her vil jeg bare slutte med endnu et billede af Phillips mave:
lc3b8rdag-aften-022