Uden emne

Er vores seneste udstilling et eksempel på Steampunk?

I går aftes spurgte jeg en af vores businesspartners hvad han syntes om Medicinsk Museion’s seneste udstilling — Primary Substances: Treasures from the history of protein research — som åbnede i fredags: Jeg synes udstillingen var fino […] Jeg kan altid godt lige gamle instrumenter og emballager – det minder om Jules Verne og der er en […]

I går aftes spurgte jeg en af vores businesspartners hvad han syntes om Medicinsk Museion’s seneste udstilling — Primary Substances: Treasures from the history of protein research — som åbnede i fredags:

Jeg synes udstillingen var fino […] Jeg kan altid godt lige gamle instrumenter og emballager – det minder om Jules Verne og der er en ganske stor subgenre man især kan se på nettet under betegnelsen Steampunk http://steampunkworkshop.com/lcd.shtml

Hmm? Sådan har jeg aldrig tænkt på videnskabelige instrumenter før :-). Spændende sammenligning. Medicinsk steampunk!