Uden emne

Facebook og Museum

Medicinsk Museion hoppede i januar 2008 på Facebooktrenden, her godt 9 måneder senere har vi 139 fans både fra ind og udland. Vi var det første danske museum på Facebook, herefter har andre fuldt trop bl.a. Nationalmuseet. Hvis man så skal gøre status på, hvordan vores virtuelle venneforening har virket, og om det var efter hensigten, er […]

Medicinsk Museion hoppede i januar 2008 på Facebooktrenden, her godt 9 måneder senere har vi 139 fans både fra ind og udland. Vi var det første danske museum på Facebook, herefter har andre fuldt trop bl.a. Nationalmuseet.
Hvis man så skal gøre status på, hvordan vores virtuelle venneforening har virket, og om det var efter hensigten, er jeg svar skyldig. Vi har fået endnu et elektronisk medie udover hjemmeside og blogs, hvor vi kan være synlige og fortælle om husets arrangementer m.m. Men hvad vi rigtig skal få ud af det og gruppen af os, har vi ikke helt fundet ud af. Det finder vi måske først ud af, når facebookdillen er død. Måske er det nok at være, der hvor det sner.
Men indtil videre tikker fansene ind, og det kan man jo godt blive lidt benovet over, når man arbejder på et “lille” museum, der hedder Museion.