Uden emne

Favourite Things: Dogmefilm om Medicinsk Museions skatte

Det bliver et materialistisk forår: Frem til sommer lægger jeg hver fredag en ny kortfilm, om en perle fra Medicinsk Museions enorme skatkammer af medicinhistoriske genstande, op her på bloggen. Med den materielle ting i fokus er hver film en lækkerbisken håndplukket af MM-crewet, til at forsøde din weekend. Jeg har bedt alle mine kolleger om at vælge en […]


Det bliver et materialistisk forår: Frem til sommer lægger jeg hver fredag en ny kortfilm, om en perle fra Medicinsk Museions enorme skatkammer af medicinhistoriske genstande, op her på bloggen.
Med den materielle ting i fokus er hver film en lækkerbisken håndplukket af MM-crewet, til at forsøde din weekend.
Jeg har bedt alle mine kolleger om at vælge en yndlingsting fra udstillingerne, samlingerne eller arkiverne og fortælle mig om deres forhold til den (en ikke helt let opgave, når der er SÅ mange dejlige ting at vælge imellem. Læs mere om det svære valg her og her.)
I denne uge har vores latin- og græskkyndige Hippokrates-ekspert Kirsten Jungersen valgt Det Anatomiske Teater som sin yndlingsgenstand:
httpv://www.youtube.com/watch?v=_AaoWWnMcEo