Uden emne

Fotos fra “Del og Hel”

Som man sikkert vil vide hvis man har læst bloggen, eller på anden måde været interesseret i Museion de sidste par måneder, har vi for nyligt åbnet en ny særudstilling; “Del og Hel -Brudstykker fra Biomedicinens tid”. Blandt andet kunne man for (relativt) nylig her på bloggen se billeder fra åbningen. Udover disse festlige billeder er der dog også blevet taget […]

Som man sikkert vil vide hvis man har læst bloggen, eller på anden måde været interesseret i Museion de sidste par måneder, har vi for nyligt åbnet en ny særudstilling; “Del og Hel -Brudstykker fra Biomedicinens tid”. Blandt andet kunne man for (relativt) nylig her på bloggen se billeder fra åbningen.
Udover disse festlige billeder er der dog også blevet taget en Hel Del fotos fra selve udstillingen, som jeg på opfordring af vores udstillingsleder Martha Fleming vil vise et udsnit af her. Mange af genstandende på billederne vil formentlig også blive brugt som udgangspunkt for blogindlæg i de kommende måneder, men til at begynde med kan man jo “bare” nyde billederne for deres rent æstetiske værdi.