Udstillinger

Gammelt fotoalbum i scanneren

[flickr id=”7596048460″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”right”] Udstillingen om de 9 lægers 9 liv udvikler sig dag for dag. Efter at have bygget og beklædt podier til at lægge udstillingens genstande på, og efter at Nanna havde lavet flotte bogmonteringer til alt det skriftlige materiale, blev det i sidste uge fotografiernes tur. På billedet overfor […]

[flickr id=”7596048460″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”right”] Udstillingen om de 9 lægers 9 liv udvikler sig dag for dag. Efter at have bygget og beklædt podier til at lægge udstillingens genstande på, og efter at Nanna havde lavet flotte bogmonteringer til alt det skriftlige materiale, blev det i sidste uge fotografiernes tur. På billedet overfor havnede to stærke kvinder på anakronistisk vis i samme bunke: Lægefrue Marie Emilie Rovsing og læge Faiqa Sahibzadeh.
[flickr id=”7596146396″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”left”]Da vi har planer om at montere fotografierne som collager på gennemsigtige acrylplader, og da lysforholdende ikke er tålelige for gamle originalfotos, måtte jeg lave kopier af alle fotografierne.
[flickr id=”7596048026″ thumbnail=”small” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”right”]Nænsomt fjernede jeg de gamle fotografier fra lægen Annie Schondels fotoalbum, hvor hun ligeså nænsomt og omhyggeligt satte hvert enkelt foto i med fotohjørner for over 50 år siden. Derefter placerede jeg dem på scanneren, der straks satte i gang med sit elektroniske lyd og lys-show, affotograferede fotografierne og genfødte dem i den digitale verden.