Uncategorized

Up and Running…

Dette er første udgave af Museions weblog. Den er nu funktionsdygtig og kan i princippet køre, som den er, men det vil nok være en ide at installere et par plugins, der især kan beskytte mod kommentar-spam fra de onde pokerfolk, som for tiden huserer. Dette vil blive gjort i løbet af dagen. Adam har […]

Dette er første udgave af Museions weblog. Den er nu funktionsdygtig og kan i princippet køre, som den er, men det vil nok være en ide at installere et par plugins, der især kan beskytte mod kommentar-spam fra de onde pokerfolk, som for tiden huserer. Dette vil blive gjort i løbet af dagen.
Adam har modtaget, via mail, en liste med logins til de folk, jeg har modtaget navne på. Der er ikke indført de korrekte e-mail-adresser under profilerne, så det skal folk selv ordne i menuen ‘profile’. Alle brugere har fået højeste adgang til bloggen og kan derfor oprette indlæg, kategorier og links, som de har lyst til det. Som udgangspunkt er det en god ide ikke at pille ved ‘Templates’-menuen, da det er relativt enkelt at ødelægge hele sitet via rettelser i php-filerne.
Hvis I ønsker et dansk interface, kan det sagtens ordnes.
Man opretter et indlæg ved at logge ind på siden og hoppe videre til ‘skriv indlæg‘-siden. Har man logget ind en gang, vil computeren huske det via en cookie. sidder I på en offentlig maskine, er det derfor tilrådeligt at logge ud igen. Alle indlæg kan som udgangspunkt kommenteres på via hovedsiden. Ønsker man at beskytte sit indlæg med password, kan det gøres i ‘skriv indlæg’-menuens øverste højre hjørne (lige under ‘logout’).