Uden emne

Køkkentwitter

I sidste uge satte vi en computer op i Medicinsk Museions personalekøkken med Twitter som eneste program (jeg kalder den Tweet Machine). Ovenover hænger et lille skilt, der opfordrer Medicinsk Museions ansatte at skrive om alt fra filosofiske overvejelser til hvad de har med på madpakke: Computeren er placeret således, at enhver medarbejder, på sin daglige græsgang til kaffemaskinen […]

I sidste uge satte vi en computer op i Medicinsk Museions personalekøkken med Twitter som eneste program (jeg kalder den Tweet Machine).
Ovenover hænger et lille skilt, der opfordrer Medicinsk Museions ansatte at skrive om alt fra filosofiske overvejelser til hvad de har med på madpakke:
Computeren er placeret således, at enhver medarbejder, på sin daglige græsgang til kaffemaskinen og køleskabet, uundgåeligt måtte passere den.
Håbet er at den naturlige nysgerrighed, således pirret, vil hjælpe til at lokke de mere sky arter af museumsfolket ud på nettet.
Eksperimentet har allerede først til lovende resultater, som udsnittet nedenfor viser:

Følg med i hverdagen på Medicinsk Museion og få indblik i museologiske genstandsapoteoser, indendørsarkitektoniske debatter, meteorologisk forklædelommefilosofi, kaffedramatik og kageordning: https://twitter.com/medicalmuseion