Uden emne

Kunstnerbesøg på Medicinsk Museion

I løbet af foråret sender DR K en programserie med titlen Kunstnermøder, som også rullede hen over skærmen i efteråret 2010. I den forbindelse blev Medicinsk Museion forleden mødested for to danske kunstnere, der længe havde ønsket at træffe hinanden på grund af en gensidig fascination af hinandens kunst. De to kunstnere var således den danske […]

I løbet af foråret sender DR K en programserie med titlen Kunstnermøder, som også rullede hen over skærmen i efteråret 2010. I den forbindelse blev Medicinsk Museion forleden mødested for to danske kunstnere, der længe havde ønsket at træffe hinanden på grund af en gensidig fascination af hinandens kunst. De to kunstnere var således den danske forfatter og digter Ursula Andkjær Olsen og musikeren Jomi Massage, som kan ses på billedet, omend lidt utydeligt.
Programmet går ud på, at de to personer møder hinanden for første gang nogensinde om morgenen. Dernæst skal de så tilbringe resten af dagen sammen rundt omkring i byen på diverse steder, der har en personlig betydning for dem hver især. Og her valgte Ursuala A. Olsen altså så at afslutte deres hyggelige førstegangsmøde inde hos os på Medicinsk Museion i vores smukke Røntgensamling.

Det var rigtig sjovt at overvære optagelserne, især på grund af kikserne som måtte tages om, og det virkede som om, der kom noget godt ud af deres kunstnermøde. Jeg overværede imidlertid kun afslutningen på deres dag, så jeg skal da helt klart se udsendelsen, når den engang kommer på DR K til foråret.