Uden emne

Medicinsk Museion i Aftenshowet 2

Som tidligere nævnt her på bloggen, var vores udstillingsleder Camilla Mordhorst fredag d. 13. marts 2009 gæst i DR1s  Aftenshowet. Det blev til et rigtig fint indslag – først med nogle minutters optagelser fra Bredgade og bagefter liveinterview i studiet. Det er selvfølgelig, som navnet ikke lægger skjul på, lidt af et show at deltage […]

Camilla foran wall of fame i Aftenshowets gæsteværelse.
Camilla foran wall of fame i Aftenshowets gæsteværelse.

Som tidligere nævnt her på bloggen, var vores udstillingsleder Camilla Mordhorst fredag d. 13. marts 2009 gæst i DR1s  Aftenshowet. Det blev til et rigtig fint indslag – først med nogle minutters optagelser fra Bredgade og bagefter liveinterview i studiet.
Det er selvfølgelig, som navnet ikke lægger skjul på, lidt af et show at deltage i sådan et program. Camilla og jeg mødte ind et par timer i forvejen. Med os havde vi et par kasser med genstande, som skulle optræde i live-sekvensen. Inden udsendelsen gik i luften skulle Camilla sminkes af programmets udseendeansvarlige, som makeup-artisten insisterede på at blive tituleret. Vi skulle også have genstandene pakket ud og placeret forsvarligt i studiet, og så skulle værten Lasse Eskildsen gennemgå selve interviewet med Camilla. Det hele foregik i en hektisk atmosfære af live-udsendelse. 
 
Lasse spørg til de uhyggelige genstande
Lasse spørg til de uhyggelige genstande

Indslaget kan nu ses  her på Aftenshowets hjemmeside. Vinklen var uhygge i anledning af fredag d. 13, og folkene bag programmet var mest interesseret i historierne fra “De grumme gamle dage”. Det er der sådan set ikke noget at sige til, men i det daglige arbejder vi jo hårdt på at vise, at Medicinsk Museion også er et sted, der beskæftiger sig med nutiden. Derfor er vi også rigtig glade for, at det lykkedes at få optagelser fra særudstillingen Design4Science med i indslaget. For nok var de gamle dages helbredelsesmetoder grumme og smertefulde, men sygdomme er jo fortsat uhyggelige – og denne pointe fik vi forhåbentlig også servere til seerne derude ved aftensmaden. Forhåbentlig fik nogen af dem lyst til at besøge os i Bredgade for ved selvsyn at se nærmere på medicinens historie.