Uden emne

Medicinsk Museion – nu med køleskabsmagnet

Se hvor fint den hænger. (Tak til Julia for den flotte tegning) I går skrev Jonas om spændende varer til en kommende museumsbutik, og Thomas har også tidligere berørt emnet. Der er ingen tvivl om, at mulighederne for at lave en sjov medicinsk museumsbutik er store, men lige nu er pladsforholdene i museet desværre ikke til det.   Men […]

Se hvor fint den hænger. (Tak til Julia for den flotte tegning)

I går skrev Jonas om spændende varer til en kommende museumsbutik, og Thomas har også tidligere berørt emnet. Der er ingen tvivl om, at mulighederne for at lave en sjov medicinsk museumsbutik er store, men lige nu er pladsforholdene i museet desværre ikke til det.  

Men vi kan da starte i det små. Forleden ankom denne køleskabsmagnet, som vi har fået specialproduceret. Den ligner forsiden på vores brochure, så denne temmelig afklædte mand med det meget insisterende blik fortsætter sin rolle som blikfang for Museion. Magneten koster 20 kr. + evt. forsendelse, og den kan købes i museets billetsalg eller ved henvendelse til museion@sund.ku.dk. Husk Medicinsk Museion holder åbent hver dag i uge 7 og 8, dvs. både lørdag og søndag fra kl. 11-17.