metascentsensessmellUdstillinger

Metascent – kropsdufte på glas

Hvordan dufter en skolelærer, en hundelufter eller en tømrer? Kropsdufte er lige så forskellige som vi mennesker - ikke to er ens. Men oplevelsen af dufte er ligeså unik. Ikke to mennesker oplever duft på samme måde.

Metascent – kropsdufte på glas

300 kropsdufte på glas
300 glas med stofprøver er indholdet af en installation om kropsdufte, som er under forberedelse til duftudstillingen metascent, som åbner d. 14. maj 2014 på Medicinsk Museion. Stofprøverne er båret af 300 forskellige mennesker, som efterfølgende har beskrevet, hvad de foretog sig, mens de bar stoffet.  Med installationen er der lagt op til en unik duftoplevelse, når besøgende i udstillingen inviteres til at lette på låget, tage et snif og lade lugtesansen få frit spil!

Din duft på museum?
Har du lyst til at bidrage til installationen og udstillingen, kan du blive en af de 300 leverandører af stofprøver til installationen. Alt, som det indebærer, er at bære et lille stykke stof på kroppen i 1-7 dage. Dit bidrag vil herefter blive anonymiseret, ‘hældt på glas’ og kunne opleves i den færdige udstilling fra 14. maj til august 2014. Kontakt mig – Kathrine Baastrup, hvis du har lyst til at deltage: kaba@sund.ku.dk