mind the gutUdstillinger

Mind the Gut præsenteret ved Bikubens Symposium ”Considering Exhibitions”

  Mind the Gut kurator Louise Whiteley deltog den 23. august 2015 i symposiet “Considering Exhibitions”, om tværfaglighed i udstillinger. Præsentationen af Louise Whiteley løftede sløret for nogle af de første idéer og visioner for udstillingen. Mind the Gut vil invitere kunstnere, kuratorer og forskere til at deltage i udarbejdelsen af udstilling. Formålet med udstillingen […]

 

Mind the Gut kurator Louise Whiteley deltog den 23. august 2015 i symposiet “Considering Exhibitions”, om tværfaglighed i udstillinger. Præsentationen af Louise Whiteley løftede sløret for nogle af de første idéer og visioner for udstillingen. Mind the Gut vil invitere kunstnere, kuratorer og forskere til at deltage i udarbejdelsen af udstilling. Formålet med udstillingen er at udfordre vores forståelse af ”selvet” ved at undersøge forbindelsen mellem vores højtliggende hoveder, snoede tarme og mikrobiel mangfoldighed. Præsentationen, som var på engelsk, kan høres her.

Symposiet ”Considering Exhibitions” var organiseret af Bikubenfonden, som tidligere på året tildelte udstillingen Mind the Gut med Udstillingsprisen Vision 2015. Symposiet er en del af en række af saloner under temaet ”den gode udstilling”. De andre præsentationer, som alle er på engelsk, kan også høre online.