Tegning

EventsUdstillinger

Næste uge bliver Lucy Lyons-uge på Medicinsk Museion

Aktivitetsniveauet er højt på det lille museum i Bredgade. I skrivende stund er en delegation på fem af vores forskere på PCST 2012 konferencen i Firenze, mens mange af os herhjemme er i gang med at lægge sidste hånd på den udstilling, som vi åbner i næste uge. I 2010-11 var den engelske kunstner Lucy Lyons tilknyttet Medicinsk Museion som postdoc under Center for Sund Aldring, og det er resultaterne af hendes arbejde, der nu skal vises frem for publikum.

Aktivitetsniveauet er højt på det lille museum i Bredgade. I skrivende stund er en delegation på fem af vores forskere på PCST 2012 konferencen i Firenze, mens mange af os herhjemme er i gang med at lægge sidste hånd på den udstilling, som vi åbner i næste uge.

I 2010-11 var den engelske kunstner Lucy Lyons tilknyttet Medicinsk Museion som postdoc under Center for Sund Aldring, og det er resultaterne af hendes arbejde, der nu skal vises frem for publikum.
Lucy bruger klassisk tegning med blyant som forskningsmetode for at udforske ukendte genstande og udvikle en større indsigt i det velkendte – i dette tilfælde de ofte oversete hverdagsaspekter af aldring. Lucy har indsamlet sine forskningsresultatet i store sorte skitsebøger, og det er tegninger fra disse bøger, der fra fredag d. 27. april bliver udstillet. Åbningen bliver markeret med et seminar i vores auditorium kl. 15, og herefter er der fernisering i udstillingen. Alle er velkomne.

Lige nu har vi travlt med at indramme de unikke aftryk af bøger, som Lucy har fået fremstillet til udstillingen, og fra på mandag begynder vi at hænge dem op. Vi er også ved at lave en webpræsentation af de udvalgte tegninger, så et endnu større publikum kan få glæde af Lucys arbejde, men den åbner vi naturligvis først for, når den fysiske udstilling åbner.

Dagen inden udstillingsåbningen står Lucy desuden i spidsen for en eksklusion kunstnerworkshop, hvor deltagerne selv får lov at tegne, fotografere og i øvrigt udtrykke sig kunstnerisk. Der er endnu billetter til dette arrangement, og de kan købes på Politiken Billet.