webressourcer

Nye personaleprofiler

Så er der lidt nyt på hjemmesidefronten. Nemlig nye personaleprofiler. Indtil nu har hver Museion-medarbejder haft sin egen side med en ret kompliceret HTML-template, som de skulle holde styr på. Det har givet lidt udfordringer især når der skulle laves rettelser. Nu har jeg i stedet lavet en dynamisk sektion baseret på folks profiler i […]

Så er der lidt nyt på hjemmesidefronten. Nemlig nye personaleprofiler. Indtil nu har hver Museion-medarbejder haft sin egen side med en ret kompliceret HTML-template, som de skulle holde styr på. Det har givet lidt udfordringer især når der skulle laves rettelser.
Nu har jeg i stedet lavet en dynamisk sektion baseret på folks profiler i WordPress-systemet. Det har en lang række fordele. For det første er det nu supernemt for den enkelte medarbejder at indtaste og vedligeholde sin profil. Personlige information som telefonnummer, e-mail-adresse indtastes nu bare i dertil indrettede felter. Profilerne er desuden blevet udvidet lidt for kunne indeholde de informationer, som vi mener er nyttige.
At siderne generes dynamisk baseret på den samme sektion gør også at profilerne nu får et mere ensartet udseende. De indeholder også de seneste indlæg, en person har skrevet. Og i bedste Museion-stil indeholder profilerne nu også et live feed fra hver enkelts Twitterkonto.
En lille ulempe er, at profilerne kun kan genereres hvis folk har mindst ét blogindlæg i systemet – og for at få en profil på både dansk og engelsk, så skal man også have mindst ét indlæg på hvert sprog. Det er for de flestes vedkommende ikke noget problem, og jeg tror at løsningen for de andre bliver at komme i gang med at blogge lidt 😉
Profilerne kan tilgås enten ved at klikke på forfatterens navn i et specifikt indlæg – eller via personaleoversigten.