Plakater om medicin og videnskab

Her er plakater til dig, der er interesseret i videnskab, medicin og den nyeste forskning. Vi har trykt fire plakater til vores museumsbutik tegnet af Sofie Louise Dam. Plakaterne viser temaerne kronobiologi, epigenetik, mikrobiomet og rummedicin.

Plakater om medicin og videnskab

Er du til videnskab og den nyeste forskning, så er disse plakater måske noget for dig. Vi har fået trykt fire plakater til vores museumsbutik, som oprindeligt blev udviklet til udstillingen “Verden er i dig” af illustrator Sofie Louise Dam. De fire plakater viser forskellige videnskabelige temaer; kronobiologi, epigenetik, mikrobiomet og rummedicin. Størrelsen er A1 og koster 150 kr.

Se dem herunder eller find dem i vores shop: Plakater

Verden er i dig plakater
På jorden kredser livet om den 24 timer lange lys-mørke-cyklus. Rytmen er indkodet i vores celler. Hvis vores indre ur forstyrres eller forvirres kan vi blive syge. Denne plakat handler om kronobiologi. Design: Sofie Louise Dam. Pris 150 kr. Kronobiologi – Medicinsk Museion (ku.dk)
Verden er i dig plakater
Din DNA-kode er det, vi kalder din genotype.  Og dit epigenom er en række fysiske egenskaber og processer i din cellekerne. Denne plakat handler om epigenetik. Design: Sofie Louise Dam. Pris 150 kr. Epigenetik – Medicinsk Museion (ku.dk)
Verden er i dig plakater
Denne plakat handler om mikrobiomet. Mikrober er encellede organismer, som har udviklet sig på jorden gennem mere end 3770 millioner år. Mikrobiomforskningen er ung og vrimler med spørgsmål. En af de mest spændende teorier er, at vores tarmmikrober ser ud til at kunne påvirke vores humør og adfærd. Design: Sofie Louise Dam. Pris 150 kr. Mikrobiomet – Medicinsk Museion (ku.dk)

 

Verden er i dig plakater
På plakaten kan du læse om nogle af de ting, der sker med menneskekroppen i rummet. Design: Sofie Louise Dam. Pris 150 kr. Rummedicin – Medicinsk Museion (ku.dk)