Uden emne

Open access = closed access?

Hjemmesiden og bloggen Open Access, som koordineres af Foreningen Danske Videnskabsredaktører, vil arbejde for “et afslappet forhold til Open Access”. Dvs. de synes ikke det er smart med open access og vil være en modvægt til de seneste års “overdrevne markedsføring” af open access fra bibliotekssektoren. Den ene professions brødnid skal tydeligvis erstattes af den andens! […]

Hjemmesiden og bloggen Open Access, som koordineres af Foreningen Danske Videnskabsredaktører, vil arbejde for “et afslappet forhold til Open Access”. Dvs. de synes ikke det er smart med open access og vil være en modvægt til de seneste års “overdrevne markedsføring” af open access fra bibliotekssektoren.
Den ene professions brødnid skal tydeligvis erstattes af den andens! Desuden forstår de ikke hvad sociale webmedier går ud på. Jeg læste en kommentar af Michael de Laine (“Journalister nødvendige for forskningsformidling trods Open Access”) — och kunne godt tænke mig at skrive en kritisk kommentar. Men niksen, biksen — man skal logge ind og oprette en konto for at kommentere på blogindlæggene!
Forget it, — den hjemmeside og blog bliver ikke langlivede.