Uden emne

Oprydningstegnestue

Medicinsk Museions Lucy Lyons er ved at lave projektet “Nu ser jeg det!” (Now I see it!), der i sin korte version handler om at tegne for at se. Her på Panums oprydningsdag er Lucy også med, og hun har hele dagen tegnet indkomne genstande og inviteret kolleger fra hele Panum til at prøve. En […]

Medicinsk Museions Lucy Lyons er ved at lave projektet “Nu ser jeg det!” (Now I see it!), der i sin korte version handler om at tegne for at se. Her på Panums oprydningsdag er Lucy også med, og hun har hele dagen tegnet indkomne genstande og inviteret kolleger fra hele Panum til at prøve. En del har taget i mod opfordringen, men mangle rykker instinktivt tilbage, når de bliver opfordret til at sætte sig ned og tegne. MEn det sjove ved denne øvelse er, at det ikke handler om tegne, men om at se og udforske genstanden med øjne og blyantsspids. Der af overskriften påLucys projekt: NU kan jeg se det!.
Lucy Lyons har fundet en spændende genstand, som hun vil opfordre gæster ved vores bord at tegne.
IMG_8886lilleIMG_8894lillePå billederne her viser Lucy en genstand, som hun har fundet og vil sætte forbipasserende til at tegne. Resultaterne bliver sat op på væggen bag vores bord.