Uden emne

På toppen af en udstilling

Vores konservator Nanna kom hjem med et dejligt billede på hendes telefon forleden. Hun havde passeret vores udstilling “The Chemistry of Life” i Panumbygningens vandrehal og fanget disse to unge damer i færd med at holde picnic oven på en af udstillingens installationer. Og det var noget, der glædede udstillingsgruppen. Umiddelbart er det måske en uortodoks […]

Vores konservator Nanna kom hjem med et dejligt billede på hendes telefon forleden. Hun havde passeret vores udstilling “The Chemistry of Life” i Panumbygningens vandrehal og fanget disse to unge damer i færd med at holde picnic oven på en af udstillingens installationer.
Og det var noget, der glædede udstillingsgruppen. Umiddelbart er det måske en uortodoks måde at indtage en udstilling om metabolisme på, men vi havde lidt drømt om, at denne “hat” ville blive modtaget sådan. Det var helt bevidst, at udstillingens arkitekt Mikael Thorsted udformede et siddemøbel midt i udstillingen. For som ordet “vandrehal” indikerer, passerer de fleste udstillingen på vej andre steder hen. Vi ville gerne gøre udstillingsområdet til et sted, hvor man slog sig ned. Ikke nødvendigvis for at kigge på udstillingen og tale om den …  men også bare for at være. Som de to på billedet her.
Jeg ved ikke, om de også kigger nærmere på, hvad det er de sidder på.. måske undrer sig lidt over, hvad meningen er. I så fald kan de hente yderligere oplysninger hos Sven Erik fra udstillingsgruppen. Han har tidligere her på bloggen fortalt historien om kortet over stofskiftet, der spillede en rolle i hans studietid.