Uden emne

Rollatoren: Tegn en grim ting og bliv forelsket

En rollator er grim, kedelig og triviel. En rollator er også en stor del af mange menneskers oplevelse af det at blive ældre. Den har noget at fortælle om æstetik, dagligdag og forfængelighed, aspekter som ofte overses i aldringsdebatten. Og den er vores tegnende postdoc Lucys yndlingsting. Lucy forsker og udforsker gennem tegneaktivitet, og hun får også biomedicinere, lægestuderende og museumsfolk […]

En rollator er grim, kedelig og triviel. En rollator er også en stor del af mange menneskers oplevelse af det at blive ældre. Den har noget at fortælle om æstetik, dagligdag og forfængelighed, aspekter som ofte overses i aldringsdebatten. Og den er vores tegnende postdoc Lucys yndlingsting.
Lucy forsker og udforsker gennem tegneaktivitet, og hun får også biomedicinere, lægestuderende og museumsfolk til at tegne de genstande de arbejder med. At undersøge en genstand gennem spidsen af en blyant giver en lov til at studere tingen i sig selv, uafhængigt af en funktionel eller arbejdsrelateret kontekst. Ved at fokusere på genstandene åbner der sig en port til helt nye og anderledes indsigter i medicinsk relaterede problemstillinger.
For Lucy blev det at tegne rollatoren til en forelskelse:
httpv://www.youtube.com/watch?v=eROPiFKHgOY