Uden emne

Så er det slut med Oldetopia..

I disse dage pakker vi særudstillingen Oldetopia ned. Den har stået her på Medicinsk Museion siden oktober 2007, og 14 måneder er lang tid for en særudstilling. Genstandene skal tilbage – enten på deres plads i vores magasiner, eller tilbage til de mange venlige udlånere. Fine knive og andet kirurgisk udstyr pakkes forsigtigt sammen, så det […]

I disse dage pakker vi særudstillingen Oldetopia ned. Den har stået her på Medicinsk Museion siden oktober 2007, og 14 måneder er lang tid for en særudstilling.
Genstandene skal tilbage – enten på deres plads i vores magasiner, eller tilbage til de mange venlige udlånere.
Fine knive og andet kirurgisk udstyr pakkes forsigtigt sammen, så det kan blive sendt tilbage til Klinik for plastikkirurgi og brandsårsbehandling, Rigshospitalet, der venligst har udlånt det til os.
Konservator Nicole Rehné bærer Knud Sands udstoppede høns ud af udstillingen. Hvem ved hvornår de igen skal vises frem?

 
Teksterne skal skrabes af væggene. Det så godt ud, da de sad der.. Nu er et et værre pillearbejde at fjerne uden også at hive al maling og tapet af væggene. Nu forstår vi for alvor betydningen af at skrive korte tekster…

Sven Erik skraber bogstaver: først konsonanter, så vokaler..

 
Carsten går lige på overskrifterne.

 

Særudstillingslokalerne skal tømmes i en fart – vi har heldigvis andre udstillinger klar i kulissen. Allerede om en god månedstid – d. 21. januar for at være helt præcis – åbner udstillingen Design4Science. Mere om den i en blogpost snarest….