Uden emne

Sommerferie for børn på Medicinsk Museion.

Sommeren er over os, men det gode solskinsvejr lader vente på sig. Hvorfor så ikke tage børnene med på Medicinsk Museion og bruge en time i selskab med medicinens historie? På Medicinsk Museion tilbyder vi i juli og starten af august omvisninger i børnehøjde. Sammen med museets omviser tages børnene med på en udforskning af museets […]


Sommeren er over os, men det gode solskinsvejr lader vente på sig. Hvorfor så ikke tage børnene med på Medicinsk Museion og bruge en time i selskab med medicinens historie? På Medicinsk Museion tilbyder vi i juli og starten af august omvisninger i børnehøjde.
Sammen med museets omviser tages børnene med på en udforskning af museets udstillinger. Hvad gjorde man ved et brækket ben før i tiden? Hvordan så der ud hos tandlægen? Vi viser knogler, mærkelige instrumenter og fortæller lidt uhyggelige historier, men dybest set handler det bare om os selv og vores krop.
Der er specielle omvisninger for børn i sommerferien onsdag, torsdag, fredag og søndag kl. 13. Anbefalet aldersgruppe 7-11 år. I 2011 er priserne i sommerferien, børn 20 kr. voksne 50 kr.