newsrecent biomed

Formidlingsprojekt “stamcellenetVærket- et samfundsvidenskabeligt laboratorium — fredag den 11. marts, mandag den 14. marts

Den her fernisering er et led i det projekt om stamcelleforskningens sociale og kulturelle sider som Lene Koch leder. Meget relevant for os, skulle jeg hilse og sige. Der er officiel fernisering fredag den 11. marts kl. 15. Det er samtidigt som Forum-mødet med Michael Stolberg — men vi har fået lov at komme og […]

Den her fernisering er et led i det projekt om stamcelleforskningens sociale og kulturelle sider som Lene Koch leder. Meget relevant for os, skulle jeg hilse og sige. Der er officiel fernisering fredag den 11. marts kl. 15. Det er samtidigt som Forum-mødet med Michael Stolberg — men vi har fået lov at komme og se stamcelleinstallationen på lidt uautoriserede tidspunkter. Camilla vil gå derover mandag den 14. marts kl. 12, og jeg vil gå allerede fredag den 11. marts kl. 12 — så hvis nogen har lyst at følges med os enten fredag eller mandag, så meld til Camilla eller mig.
Th
stamcellenetVærket- et samfundsvidenskabeligt laboratorium

Kan man formidle samfundsvidenskab med andet end ord? Kan man gøre modtagere til aktive medproducenter af forskningsformidling? Kan man formidle problemstillinger i stedet for fakta? Kan man arbejde med formidling som en integreret del af selve forskningsprocessen? Kan man formidle dilemmaer med både kognitive og emotionelle påvirkninger? Hvad sker der, hvis man beder en designer følge et samfundsvidenskabeligt forskningsprojekt, for at hun kan formidle gruppens forskning i en rumlig installation?
Disse (og mange andre) spørgsmål danner baggrunden for et utraditionelt formidlingsprojekt, som vi afprøver i løbet af marts måned. Projektet har karakter af en rumlig installation – et laboratorium – hvori vi kan afprøve en lang række ideer for rumlig formidling. Inden vi inviterer en række fokusgrupper indenfor, vil vi dog gerne præsentere projektet for andre interesserede ved en fernisering fredag d. 11. marts kl. 15.
Receptionen finder sted i kælderen under Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på CBS, Blågårdsgade 23 B, 2200 Kbh N. Der vil være skilte, som viser vej.
Vi håber at I har lyst til at komme,
Birte Dalsgård, designer og Maja Horst, adjunkt på LPF
Tilmeld dig meget gerne på mh.lpf@cbs.dk
Projektet er blevet til i samarbejde mellem en samfundsvidenskabelig forskningsgruppe og en designer. Det er finansieret af det samfundsvidenskabelige forskningsråd, som en del af et forskningsprojekt om de sociale og kulturelle sider af stamcelleforskning i Danmark under ledelse af professor Lene Koch fra Københavns Universitet. Projektet finder sted på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi ved Copenhagen Business School.
Læs mere i den vedlagte invitation eller skriv til mh.lpf@cbs.dk