Uden emne

Udstillingen “Bodies” – sidste weekend i København

Det er sidste weekend for udstillingen “Bodies”, der siden foråret har været vist i Tivoli-slottet. Der har været sagt og skrevet meget om denne udstilling af døde kroppe, og bl.a. anmeldte Medicinsk Museions udstillingsleder Camilla Mordhorst udstillingen på vores anden blog Biomedicin on Display,  (dansk version her).  På Medicinsk Museion udstiller vi også, hvad der lidt distanceret kaldes humane præparater. Dvs. dele […]

Det er sidste weekend for udstillingen “Bodies”, der siden foråret har været vist i Tivoli-slottet. Der har været sagt og skrevet meget om denne udstilling af døde kroppe, og bl.a. anmeldte Medicinsk Museions udstillingsleder Camilla Mordhorst udstillingen på vores anden blog Biomedicin on Display,  (dansk version her). 
På Medicinsk Museion udstiller vi også, hvad der lidt distanceret kaldes humane præparater. Dvs. dele af døde mennesker, der er blevet konserveret med det formål at studere menneskets anatomi. Vi udstiller bl.a. to vokspræparerede hoveder fra ca 1800, der umiddelbart minder om de plastinerede præparater på Bodies. Så alle dem, der ikke nåede at se udstillingen Bodies, kunne jo i stedet kigge forbi Medicinsk Museion i Bredgade. .. Vi åbner igen den 7. januar. (Se åbningstider her)