Uden emne

Udstillingsproduktion med vanter på…

Et hurtigt snapshot fra dagens arbejde på Medicinsk Museion: her er udstillingsarkitekt Mikael Thorsted i arbejde. Han klædt på til en længere skitur, men faktisk er det også det nødvendige udstyr til en eftermiddags arbejde i vores magasiner. Jeg ved ikke, hvor koldt der var, men næsen løb efter kort tid blandt genstandene. Årsagen til, at vi udsatte […]

prøveopstillinger 002Et hurtigt snapshot fra dagens arbejde på Medicinsk Museion: her er udstillingsarkitekt Mikael Thorsted i arbejde. Han klædt på til en længere skitur, men faktisk er det også det nødvendige udstyr til en eftermiddags arbejde i vores magasiner. Jeg ved ikke, hvor koldt der var, men næsen løb efter kort tid blandt genstandene.
Årsagen til, at vi udsatte den stakkels arkitekt for disse horibleprøveopstillinger 010 arbejdsvilkår… er forberedelserne til en udstilling, som vi åbner på Panum-instituttet d. 8. februar. Udstillingen præsenterer Københavns Universitets nyetablerede forskningscenter for sund aldring (Center for Healthy Aging) og i den anledning henter vi en række herlige hjælpemidler frem fra samlingerne: briller, høreapparater, stokke og kunstige tænder. Mere om udstillingen senere – vi arbejder hårdt på den lige nu – og skal nok få varmen undervejs.