webressourcer

Velkommen til Medicinsk Museions nye webunivers!

[flickr id=”6234195599″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”right”]Et site til alt Vi har igennem de sidste mange år haft opdelt vores online aktiviteter på flere forskellige steder, herunder en hjemmeside og to forskellige blogs. Hjemmesiden er af tekniske årsagen ikke blevet opdateret længe og har dermed faktisk været lidt en hæmsko. Nu har vi en ny […]

[flickr id=”6234195599″ thumbnail=”medium” overlay=”true” size=”large” group=”” align=”right”]Et site til alt

Vi har igennem de sidste mange år haft opdelt vores online aktiviteter på flere forskellige steder, herunder en hjemmeside og to forskellige blogs. Hjemmesiden er af tekniske årsagen ikke blevet opdateret længe og har dermed faktisk været lidt en hæmsko. Nu har vi en ny side, som indeholder det hele! Alle de praktiske oplysninger for besøgende til museet, detaljer om institutionens forskning, vores udstillinger, events, blogindlæg – simpelthen alt hvad I kan forvente fra os –  findes nu på én side. Vores nye webunivers, som du ser på nu. Lige her på www.museion.ku.dk.

Sprog

Tidligere har der været en lidt kunstig opdeling i informationer og indlæg på hhv. dansk og engelsk. Den forhenværende Museionblog har typisk været skrevet på dansk og indeholdt indlæg fra alle museets ansatte om deres daglige arbejde. Som kontrast hertil var Biomedicine on Display, der stort set udelukkende er blevet skrevet på engelsk, og som har fokuseret på forskning. Nu samler vi begge sprog og alle typer indlæg på én hjemmeside. Mange informationer vil være tilgængelige på både dansk og engelsk, og der kan skiftes sprog ved at klikke på flaget oppe til højre. Til gengæld vil nye blogindlæg ikke nødvendigvis følge den gamle opdeling, og der vil således fremover kunne findes indlæg om udstillingsopbygning på engelsk og om æstetik og materialitet på dansk. På den danske hovedside vil alle indlæg uanset sprog blive vist, mens der på den engelske hovedside kun vises indlæg på engelsk.

Gamle blogs

Indlæg fra de gamle blogs er blevet importeret til den nye side. Indlæggene er markeret med passende billeder, så de er nemme at genkende. For folk som har fulgt vore blogs via RSS tilbyder vi naturligvis stadig denne mulighed. Man kan således vælge at følge samtlige indlæg, nøjes med indlæg på engelsk eller dansk.

Input, ris og ros!

Vi vil naturligvis gerne høre fra jer, hvis I enten er glade for den nye side eller omvendt, hvis I er utilfredse med noget. Dette er første udgave af siden, og den vil naturligvis blive løbende udviklet. I starten vil der givetvis være nogle børnesygdomme her og der, men dem får vi hurtigt fikset! I mellemtiden håber vi, at I bliver lige så glade for den nye side, som vi er!