Uden emne

Videoer fra konference om de medicinske museers udfordringer

Da vi afholdt konferencen ”Contemporary Medical Science and Technology as a Challenge to Museums” på Medicinsk Museion i september, havde jeg travlt med at filme alle oplæggene og de efterfølgende diskussioner. Resultater var 15 timers råmateriale. I stedet for at fortvivle ringede jeg til min ven Amalie Smith Sørensen, og efter to uger hvor vi […]

Da vi afholdt konferencen ”Contemporary Medical Science and Technology as a Challenge to Museums” på Medicinsk Museion i september, havde jeg travlt med at filme alle oplæggene og de efterfølgende diskussioner.
Resultater var 15 timers råmateriale. I stedet for at fortvivle ringede jeg til min ven Amalie Smith Sørensen, og efter to uger hvor vi har arbejdet i døgndrift, er vi nu klar til at præsentere 17 videocollager a 5 minutter fra sessionerne på Medicinsk Museions Youtubekanal.
Hver film dækker et af konferencens temaer, og de vil blive lagt op en ad gangen i løbet af de næste par uger. Det er muligt at læse de fulde abstracts fra konferencen her.