Vinterferien på Medicinsk Museion

I Vinterferien tilbyder Medicinsk Museion to særomvisninger. Rundt om hjernen for børn og bedster Særomvisning for bedsteforældre og børn om hjernen og dens udvikling gennem livet. Gennem en række aktiviteter rundt på museet vil omvisningen blandt andet give børnene mulighed for at studere hjernen og kraniet helt tæt på og for at blive klogere på […]

I Vinterferien tilbyder Medicinsk Museion to særomvisninger.

Rundt om hjernen for børn og bedster
Særomvisning for bedsteforældre og børn om hjernen og dens udvikling gennem livet. Gennem en række aktiviteter rundt på museet vil omvisningen blandt andet give børnene mulighed for at studere hjernen og kraniet helt tæt på og for at blive klogere på unge og ældre hjerner.
Omvisningen er målrettet børn i alderen 7-10 år og tilbydes den 14.-19., 21., og 24.-26. februar alle dage kl. 12.15.
Pladserne på omvisningen tildeles efter først-til-mølle princippet. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til museets øvrige udstillinger.
Børneomvisning i udstillingen Det indsamlede menneske
Nysgerrige børn kan blive klogere på, hvordan sygdomme ser ud inde i kroppen, når vi går helt tæt på udstillingens ægte kropsdele – eksempelvis kranier, hjerter, tandceller og blod.
Omvisningen er målrettet børn i alderen 7-10 år og tilbydes fra den 15.-19. februar alle dage kl.14:15
Medicinsk Museion anbefaler at børn kun ser Det indsamlede menneske ifølge med voksne. Pladserne på omvisningen tildeles efter først-til-mølle princippet. Når indgangen er betalt, er der fri adgang til museets øvrige udstillinger.
Åbningstider i vinterferien: klik her


Lav din egen lille samling af sticker-kropsdele i vinterferien